Αναζήτηση

  • Τιμή
    € -
  • Κατασκευαστές

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει τα 50,00 ευρώ και τα 70,00 ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές (δυσπρόσιτες περιοχές με βάση τους όρους της ACS Courier όπως αυτοί αναλύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της). Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα παραπάνω ποσά τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες που ΔΕΝ ξεπερνούν τα 50,00ευρω η χρέωση είναι 3,08 και για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές για δέματα είναι 8,00ευρώ. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50ευρώ(συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ASC COURIER. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της ASC COURIER, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο. Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 14,00 ευρώ ανά παραγγελία και αποστέλλονται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική ASC COURIER, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής στην ιστοσελίδα της ACS COURIER.